BUKU BUJANG OK

BUJANG OK: PELUANG MENJADI YANG TERBAIK & MENDAPAT YANG TERBAIK
Diterbitkan kali pertama pada 2004,
dicetak kali kedua 2008
Harga: RM19.90

Memberi  penjelasan mengenai senario orang bujang di Malaysia melalui statistik perangkaan negara. Pada masa yang sama, konsep Bujang OK dikupas buat pertama kali dengan membandingkannya dengan Bujang Kesepian.
Di sini, pergolakkan emosi seperti ego dan ambivalen diperjelaskan bagi menggambarkan perbandingan antara Bujang Kesepian dan Bujang OK.


 
BUJANG OK SURE KAYA
Diterbitkan kali pertama pada 2005,
dicetak kali kedua 2006, kali ketiga 2007
Harga : RM19.90
Buku ini ditujukan kepada orang bujang yang ingin merubah diri mereka dan masa depan ke arah persediaan yang lebih cemerlang. Beberapa langkah mudah menyimpan dan seterusnya melabur diberikan.

Bagi orang bujang yang belum pernah menyimpan atau melabur, buku ini mampu memberi lonjakan ke arah bijak wang. Malah, buku ini memberikan beberapa tip yang diambil dari tokoh perancangan perancang terkenal.

 
RAHSIA BUJANG OK, SENANG DAPAT KERJA
Diterbit kali pertama pada 2006
Harga: RM21.90

Buku ini sesuai di baca oleh para siswazah dan juga graduan yang ingin segera menceburi bidang pekerjaan. Malah, aspek pendewasaan yang sering membezakan antara graduan yang baru memasuki alam pekerjaan dengan rakan sebaya yang sudah beberapa tahun bekerja juga dijelaskan.

Buku ini hanya sesuai dibaca oleh graduan yang benar-benar ingin berjaya dalam dunia pekerjaan.

PELAWAT